Welkom op Camping Le Plan d'Eau

Wij zijn in 2013 de trotse beheerders geworden van camping Le Plan d'Eau in Trézelles, een mooie natuur camping gelegen in de Allier, in de Auvergne.

Onze kleine camping met ongeveer 33 ruime niet afgebakende plaatsen heeft een parkachtige uitstraling, waar u kunt genieten van de rust en de natuur. De camping is omsloten door het prachtige riviertje de Besbre. Hierin kun je prima verkoeling zoeken, maar ook kan er in gevist worden.

's Morgens loopt u in vijf minuten naar het dorp voor een vers stokbroodje, en als u daar dan toch bent loop dan ook even het plaatselijke supermarktje binnen. Hier verkopen ze verse kaas en natuurlijk het vlees van de koeien die vlakbij de camping in de wei lopen. 

 's Avonds kunt u genieten van een gezellig kampvuurtje. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, zoals hout sprokkelen, dammen bouwen in de Besbre en natuurlijk spelen in het water.

U kunt gebruik maken van een gratis WIFI-punt op de camping.

We verwelkomen u graag! Esther en Pieter-Jan

 

        

 

Wij zijn aangesloten bij de SVR onder nummer:1203190


 

 

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK